פרופצייה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• פרופצייה
    טולי
    14/10/2012

שלום פרופסור מצקין
    כאמור קראתי באתר הניפלא כבר , שאין סכנה בפרופציה לשימוש לאורך זמן,אך היא ממסכת את בדיקת הPSA
    כאמור ב8 שנים שנטלתי אותה ום יוםלא חלו אצלי שום תופעות לואי ,לא מינית ולא בבדיקות דם , עשיתי מיוזמתי הדיקת PSA ויצא 0.22אני כאמור בן 41 והתרופה לא עשתה לי ניסים בשיער ואני שוקל להפסיק אותה או לנטוך אותה פעם פעמים בשבוע (השאלה שלי למעשה איך אני אדע שבמהלך השנים לא גרמתי לי חלילה וחס גידולים או פגיעה בגוף? אני חייב לציין שכול השנים אני יזמתי בדיקות דם, ספירה מלאה, כימית, שתן לתרבית, לימןפציטים, בלוטות תריס וכו, והתוצאות היו תקינות, יש בדיקות ספציפיות לגילוי סרטן עתידי שעלי לבקש מרופאי, כתוצאה מהשפעות עתידיות של התרופה?האם בדיקת הPSA תקינה? האם יש צורך במעקב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופצייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופצייה - תגובה

פרופ' חיים מצקין
    15/10/2012

תוצאת בדיקת PSA 0.22 תחת פרופציה היא תקינה. היא נאפשרת בגילך בדיקה הבאה בגיל 45.
    למיטב ידיעתי אין בנטילת פרופציה נזקים לטווח ארוך. וההחלטה להפסיק או להמשיך היא שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו