מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הישנות גידול שלפוחיתא.23/11/2012
שלום,
בן 40. לפני 4 שנים עברתי ניתוח הסרת גידול פפלארי בשלפוחית השתן. ממצאי המעבדה אז העידו על התאמה להגדרה PUNLMP.
בביקורת שנתית שעברתי השבוע התגלה גידול חדש. תואר בציטוסקופיה כפפלארי קטן.
מבין שהישנות היא עניין שכיח.
שאלתי היא האם יש קשר בין הישנות זו להישנויות עתידיות אפשריות. האם נגזר עלי לעבור ניתוח הסרה פעם בכמה שנים או זה בהחלט יכול להיעלם ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הישנות גידול שלפוחית - תגובה
פרופ' חיים מצקין24/11/2012הישנות היא תופעה שכיחה. דווקא במצבך ההישנות לא צפויה בהכרח גם הבדיקה הקודמת וגם חולף 4 שנים הם נתונים מרגיעים בקשר לסיכוי שגם בעתיד תזדקק לניתוחי הסרת גידול קטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישנות גידול
ת24/11/2012תודה רבה על המענה הזריז.
האם סיווג הגידול כמתאים בתכונותיו ל PUNLMP משנה במשהו את התנאים להישנות ו/או החמרה באופי הגידול שחוזר, זאת לעומת הגדרתו כ Low Grade PT0? (אני קורא שיש הרבה אי הסכמות בעולם על עצם ההבדלה בין הסיווגים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישנות גידול - תגובה
פרופ' חיים מצקין25/11/2012ההבדלים מזעריים ובשתי ההגדרות הסכנה לחיים אפסית , הסיכוי להישנות קטן ובטח כאמור אחרי חמש שנים.
פרט להפסקת עישון אין ביכולתך לשנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההישנות גידול
א.06/02/2013עברתי השבוע הניתוח שלעיל. גם הפעם ברפואה הפרטית
מעט פילוסופיה.... איך נצליח לעשות פה צדק חברתי עם פערים כל כך גדולים בין הרפואה הציבורית לפרטית. לא ניתן יהיה להגיע לאיכות השירות שמקבלים כשמשלמים ולצערי אני אומר שכל אגורה שווה את זה.
שפו גדול לאורולוגיה אסותא ת"א שסייעו בלהפוך סיוט לעוד יום של נופש במלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול פפילרי שיטחי בשלפוכית השתן
משה חיון25/02/2013אפשר עזרה בבקשה ? בתור אחד שעבר את התהליך, התגלה אצלי גידול פפילרי בגודל של כ- 2 ס"מ בדופן שמאל של שלפוחית השתן. א) מנסיונך מה עלי לעשות?
יש לי ביטוח רפואי פרטי. ב) לאיזה רופא מומחה היית ממליץ לי להתיעץ? תודה מראש על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול פפילרי שיטחי בשלפוכית השתן - תגובה
פרופ' חיים מצקין26/02/2013שלום הפנייה הגיעה אלי כיועץ אורולוגי.
גידול מחייב כריתה. הניתוח בגישה אנדוסקופית מבלי לפתוח הבטן. לאחריו אולי שטיפות עם חומרים להקטנת הסיכוי שהמחלה תחזור ואולי אפשר להסתפק בכריתה בלבד.
את הניתוח אפשר לבצע בבתי חולים ציבוריים כמו שלי-מרכז רפואי תל אביב או לחילופין לשאלתך אני מבצע את הניתוח הפרטי בבית החולים אסותא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
ת05/04/2013מתנצל על אי התגובה.... לא הייתי פה בפורום תקופה.
אם עוד רלוונטי אשמח להעביר לך המלצות בעורק פרטי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבסיס גישת הביורגונומי, מוכחת מידי
יורם גני10/02/2013יום ביומו הטענה האומרת - "מחלה כרונית יכולה לתקוף רק כאשר רמת האנרגיה בגוף חלשה". זאת הוכיח כבר לפני 70 שנה, המדען וילהלם רייך ברפאו סרטן בעזרת צוברי האנרגיה - האקומולטורים שבנה.
את מחקריו פורצי הדרך, ה-F.D.A גדע נאיבם, את כתביו העלו באש ואותו השליכו לבית הסוהר ומשם טען שיד הקונצרנים לתרופות היתה בדבר.
כאן בישראל, רפי רוזן, שמחקריו של רייך תאמו את דרך חשיבתו, פיתח על פיהם את הריפוי ה"בירגונומי" בו אני עוסק.
נכון שהיום הריפוי לא עושה שימוש באקומולטורים, אולם עקרונותיו דומים. בפני רפי רוזן עמדה שאלת המפתח: מדוע ישנם אנשים שרמת האנרגיה בגופם יורדת? שאם נדע זאת, נוכל למבוע את אותה ירידת אנרגיה המסכנת את בריאותנו ומאפשרת למחלה כרונית כולל סרטן, לתקוף אותו. את הפתרון מצא בטיםול ב"משלימים האנרגטיים" אודותם תוכלו לקרא באתר האישי שלי.
לצערי, בכל הטיפולים הנעשים לריפוי מחלת הסרטן (ולא משנה מאיזה סוג), גם אם החולה הבריא, אם ע"י ניתוח, טיפול כימותרפי, הקרנות או תרופות. הסיבה להתפרצות המחלה - מחסור באנרגיה בגוף, בעצם לא טופלה. זו הסיבה להישנות המחלה וזה נכון לכל סוגי הסרטן.
הטיפול בביורגונומי מתחיל בביטול הגורם לירידת האנרגיה בגוף, כלומר בהתייחסות ל"משלימים האנרגטיים" ובשלב השני מטפל גם במיגור המחלה. לאחר טיפול כזה ובמעקב תקופתי פשוט, המחלה לא תתקוף שנית.
בברכה, יורם גני
לאתר האישי אפשר להגיע דרך הכרטיס שלי כאן או לרשום את שמי בגוגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)