טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רק אני בן 27, בשנים האחרונות אני הולך להשתין כל כמה דקות גם אם אני לא שותה בכלל, יש לי קושי במתן השתן, וכשקר אני משתין עוד יותר, לפעמים אחרי שאני משתין אני חוזר שוב לשירותים וממשיך להשתין, קשה לי להתאפק כי זה גורם לי לכאבים בבטן התחתונה, לפעמים זרם השתן חלש ואני מרגיש צורך לשבת כי בעמידה זה לא יוצא בכלל..! ולפעמים שיש לי להשתין לא יוצא לי בכלל אולי מרוב לחץ איניני יודע,.. יש לי מאז הצבא ווריקוצלה בדרגה 3 בצד שמאלה אם זה קשור,.. אשמח לעזרה ולייעוץ מה עלי לעשות, אני עושה כושר קבוע ובמשפחה של אמא שלי הורים נפטרו מסרטן אם זה משנה.
תודה מראש,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התלונות מחייבות ברור אורולוגי קצר. אין זה סביר שבחור צעיר יצטרך ללכת לשירותים בתדירות גבוהה ויתקל בקושי להתפנות. בחר אורולוג קרוב למקום מגוריך. אין קשר בין הוריקוצלה לתלונותיך מאחר ומרבית הסיכויים שאין מדובר במחלה גידולית כלשהי בגילך הצעיר גם מחלות המשפחה אינן תורמות הרבה לבירור הקצר שעליך לעבור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר