טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כמה שנים שהייתה לי כמו גולה קטנה על שק האשכים (זה נמצא שם כבר בערך 4 שנים) אף פעם לא ייחסתי לזה חשיבות
לפני יומיים קמתי משינה וראיתי שהגולה הזאת נהייתה אדומה אחרי כמה שעות היא התחילה לכאוב ויום למחרת כשקמתי ראיתי שהיא ממש אדומה, עם נקודה לבנה בקצה שלה ונהיו לי כאבים חזקים בזמן הליכה. בנוסף יותר מאוחר באותו היום שמתי לב שגם האיזור שמסביב לגולה נהיה אדום והתקשה (לא קשה מאוד אבל לא כמו שהאשך אמור להיות)
היום שמתי לב שנהייתה בקצה של הגולה נקודה, כאילו שהיא נפתחה והכמות של הלבן ירדה , בנוסף גם הכאב פחת והצלחתי ללכת כמו בן אדם.
האם יש מקום לחשש? האם לפנות לרופא או שזה יעבור לבד? אם צריך לפנות לרופא לאיזה סוג של רופא והאם אני יכול ללכת אליו לבד לבדיקה? (יש לי 16 עוד חודש)
יש לציין שלא קיבלתי שום מכה באשכים לפני או משהו כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר