טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 73, כשנה לאחר טיפול ברכיתרפיה. אני לוקח אומניק אוקאס 0.4 מג והכדור גורם לי לתשישות נוראית ולסחרחורות שמקשות עליי אפילו ללכת. מה אפשר לעשות? יש טיפול תחליפי? אפשר להפסיק את הטיפול? מטרת הטיפול באומניק אוקאס היא רק עזרה במתן השתן?
תודה מראש, אודי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אומניק היא תרופה להקלה בלבד של הפרעות במתן שתו. אין לה ולא כלום עם תהליך ההבראה מהסרטן שבו טופלתה בברכיתרפיה. אין מינון מופחת בישראל של אומניק. הצעתי לנסות להפסיק את התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם הפורום הזה עדיין קיים ? אני רואה שהתגובות האחרונות בפורום הנ״ל הם מ 2013 ואני רוצה להעלות שאלה לפרופסור מצקין אך אנני בטוח אם אקבל מענה . בכבוד רב. אלברט אזולאי.