מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חששותאירה27/05/2013
שלום רב,
אני בת 30 בריאה בדרך כלל, מעשנת.
פעם ראשונה לפני חצי שנה באופן פתאומי התחלתי לסבול מתכיפות במתן שתן.
לאחר בירור מקיף שכלל תרביות שתן אולטראסאונד וMRI אגן, לא נמצאה סיבה לתופעה. חשוב לציין שתופעה עברה מעצמה תוך פחות מחודש.
מאתמול זה חזר שוב פעם, צורך תמידי להתרוקן ולחץ בבטן תחתונה.חשוב לציין שתקופה אחרונה הייתה מאוד לחוצה ואפילו חרדתית עבורי.
אני שותה נס קפה כ4-5 כוסות ביום.
אני נורא חוששת, האם זה יכול להיות סרטן שלפוחית השתן?
האם בגיל שלי זה שכיח?
ממש נמצאת בחדרות.
אשמח לתשובתכם.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות - תגובה
פרופ' חיים מצקין28/05/2013לא נראה ש מדובר בסרטן בכיס השתן. הרי עברת בירור מלא.
יכולה להמעיט בשתיית קפאין וקצת פחות חרדות ויש סיכוי להטבה.
אם לא יש מקום לפניה שוב לאורולוג מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אם אפשר
אירה28/05/2013פרופסור, תודה רבה על התשובה המהירה.
עשיתי בדיקת שתן בסטיק שיצאה תקינה. ונשלחה גם תרבית עדיין אין תשובה.
עברתי את הבירור לפני חצי שנה, האם עדיין יש סיכוי שהתפתח משהו סרטני בחצי שנה הזו?
האם בגיל שלי המחלה בכלל שכיחה?
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה אם אפשר - תגובה
פרופ' חיים מצקין28/05/2013לא ולא שכיח בנשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה על הסבלנות וצומת לב
אירה28/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות נוספת
אירה30/05/2013שלום רב,
הייתי אתמול אצל אורולוג, הוא אמר שאין צורך בבירור נוסף, כי נבדקתי בחודש ינואר, כלומר לפני 4 חודשים.
הוא טוען שבגילי הרבה נשים סובלות משלפוחית רגילה ונתן לי תרופה שאמורה להרגיע את התופעה.
האם אכן אין צורך בבירור.
חשוב לציין שבשעות היום התופעה יותר מורגשת ולקראת הערב זה נרגע.
בלילה אני קמה בין פעם לפעמיים.
הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתיעצות נוספת - תגובה
פרופ' חיים מצקין03/06/2013נשמע סביר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)