דימומים לאחר ניגוב השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דימומים לאחר ניגוב השתן
    בתיה
    23/09/2016

שלום רב, אני בת 23 וסובלת מזה כחודש מדימומים לאחר ניגוב השתן, וכן מגושי דם קטנים בשתן (וגם מפי הטבעת לעתים יוצא לי ריר דמי בניגוב). בזמן האחרון התדירות שאני עושה שתן היא גבוהה מהרגיל. מאחר ואני בתולה רופא הנשים לא יכל לעשות לי בדיקה מעמיקה ועשה לי אולטרסאונד גניקולוגי. הכל יצא תקין
    הוא שלח אותי לבצע בדיקת שתן והיא יצאה תקינה (בדיקה דרך הסטיק). ביצעתי בדיקות דם והן יצאו תקינות אבל אני סובלת מכאיב בטן בכל הצדדים (בטן עליונה תחתונה ימין שמאל ובאגן). אני חוששת מסרטן....
    רציתי לדעת איך ניתן לדעת שהגוף סובל מסרטן דרך בדיקות דם? הן יצאו תקינות בהכל, בפרט בהמוגלובין וכדוריות דם (אדומות ולבנות). יש איזשהו חומר שצריך לצאת לא תקין במידה ויש סרטן?
    זה שיצא הכל תקין מעיד שאין לי סרטן? כי אני כבר זמן רב מרגישה שכן מתפתח לי משהו בגוף.. אני כן נבדקת אצל רופא ואני בתהליך של בדיקות אבל התורים לוקחים זמן עד שמגיעים ואני רוצה לברר פה בשביל ההרגשה שלי..
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים לאחר ניגוב השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשש

ד''ר יוסף שמואלי
    27/08/2017

מכיוון שהופיעו מספר בעיות,
    אני ממליץ לפנות לרופאים בתחומים הרלוונים :
    אורולוג, רופא נשים ורופא גאסטרו-אנטרולוג או כירורג כללי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו