טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 48. לאבא שלי אובחן סרטן ערמונית וטופל. PSA אצלי 2.4 בדיקת ערמונית לפני 3 שנים תקינה.
מזה כמה ימים יש לי השתנה מפוצלת משתין והזרם יוצא לשני כיוונים שונים אחד למעלה אחד יותר למטה. 1. האם זה עלול להתאים לבעיה / סרטן בערמונית? 2. האם זה מתאים להצרות בשופכה? עברתי קטטר לפני 15 שנה בעת ניתוח אפנדציט. הזרם שלי גם פחות מהיר בשנים האחרונות. האם צריך לבדוק משהו או שזה לא מטריד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בד"כ סרטן הערמונית איננו מופיע עם הפרעות במתן השתן . יתכן והפיצול היא הפרעה מתונה של הערמונית המפריעה מעט. אולם עקב הסיפור המשפחתי, עליך להיבדק ע"י אורולוג גם בדיקה רקטלית וגם psa, אחת לשנה או חצי שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר