טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בבדיקת ציסטוסקופיה שעשו לי בבית חולים מצאו רובד פפילרי חשוד והפנו אותי לבדיקת ביופסיה. כשהרדיו אותי לצורך הביופסיה ונכנסו לשופרה לשם הסרת הרובד; הם לא מצאו כלום. האם יתכן שנימצא כזה יכול להעלם תוך עשרים יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יתכן ומה שנראה בציסטוסקופיה היה סוג של גירוי ברירית השלפוחית ואז אכן רואים כעין רירית מחספסת ואדומה . אם חזרו על הבדיקה בהרדמה, הבדיקה יותר טובה ונינוחה לרופא וצריך לסמוך עליה יותר. כנראה שהממצא במרפאה לא היה משמעותי מבחינה קלינית ודופן השלפוחית תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר