מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריבה במתן שתן ללא המטוריהיוני08/01/2018
אני בן 49.5
לפני כעשרה חודשים הופיע לי צריבה בקצה הפין עשיתי בדיקת שתן כללית ותרבית ובדיקות דם כלליות ולא נמצא דלקת כמו כן האורולוג הפנה אותי לu.s בטן תחתונה ודרכי השתן והכל יצא תקין כמו כן עשיתי בדיקת שתן לציסטולוגיה ( 3 בדיקות יום אחרי יום והכל יצא תקין )הוא נתן לי כדור פרמיקסון פעמים ביום והכן במשך כתשעה חודשים הכל היה טוב
לפני חודש שוב הופיע לי שוב התופעה של הצריבה וגם שורף בלי קשר למתן שתן שוב עשיתי בדיקות אולטרסאנד והתוצאות היו תקינות כנ"ל גם בדיקות הדם והשתן הכללי והתרבית כנ"ל גם בדיקת0.7-PSA
CR-1
האורלוג שלח אותי לבדיקת CTU עם ובלי חומר ניגוד שיצאה תקינה ( כליות בגודל תקין ומפרישות היטב, השופכנים ושלפוחית השתן תקינים)
וביקש שאני יעשה גם בדיקת ציסטוסקופיה אבחנתית
שאלתי
האם הבדיקה של ציסטוסקופיה הכרחית במקרה שלי ?
אני קצת חושש מבדיקה פולשנית ולא סגור על זה
דרך אגב אין לי דם ומשהוא כזה
אודה מאוד להתייחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
צריבה
ד''ר יוסף שמואלי11/01/2018שלום יוני
כאשר קיימת צריבה במתן השתן ללא דימום , בד"כ מתרכזים בבירור של זיהום בדרכי השתן והזרע,
אם כבר ביצעת בדיקות שתן כללית ותרבית , שתן ל- PCR STD ותרבית זרע, יש מקום לבדוק את השופכה והשלפוחית ע"י ציסטוסקופיה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)