טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב לפני כשנה ויותר היתה לי יציאה של זרע בלילה(קריי לילה)שהייתה נורא שורפת. כמו כן ללא שום סימנים של הפרשות וכו' רק תחושות של שריפה בקצה הפין במשך כמה חודשים. עברתי את כל הבדיקות בלי יוצא מהכלל כפול שתיים שנתן לי האורולוג כולל הבדיקה הפולשנית שהייתה ממש קשה והכל היה בסדר והתופעה חלפה מעצמה. היום לפנות בוקר(כעבור כמעט שנה) שוב הייתה לי יציאה של זרע שמיד לאחר מכן עשיתי שתן והיה לי שורף . לאחר כמה שעות עשיתי שתן ולא היה שורף כולל במהלך כל היום היה הכל בסדר מה שאני מרגיש נכון לעכשיו הוא כשאני לוחץ בקצה הפין אני מרגיש מעט שורף. אני שותה דיי מספיק והשתן לבן. אין לי כלל דחיפות לשתן וללא שום תופעות מה יכולה להיות התופעה שחזרה שוב??
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לגל שלום אם עברת את כל הבדיקות , כולל pcr std , תרביות זרע, תרביות "ב-4 כוסות" עם עיסוי של הערמונית, אני ממליץ כי תתייעץ עם רופא המומחה לזיהומים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר