כאבים במשך ארבע שנים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים במשך ארבע שנים
    רון
    26/03/2018

שלום דר
    לפני כ4 שנים הייתי בחול וקיבלתי אוראלי לא מוגן למחרת שקמתי עשיתי פיפי ושרף לי חזרתי לארץ לבית חולים ואמרו לי שיש לי מחלת מין לא מסוכנת והביאו לי זריקה בטוסיק זה הפחית את הצריבה אבל אחרי זה התחילו לי כאבים באשך ימין מפשעה ובטן תחתונה ימין עשיתי אולטרא סאונד אשכים ואמרו לי שיש לי דלקת באשכים והביאו לי אנטיביוטיקה וזה לא עזר ועכשיו כעבור ארבע שנים עדיין יש כאבים באשך ימין חזקים ועשיתי שוב אולטראסאונד ולא מצאו כלום וגם אולטראסאונד כליות תקין מה זה לדעתכם יכול להיות אני כבר 4 שנים עם הכאבים האלה ולפעמים האשך הימיני נפוח וכואב מאוד ואזור הבטן התחתונה ובמפשעה בכלל. וגם ניהיה לי תכיפות במתן שתן של חמש פעמים בשעה . ועוד משהו האם בדיקת אמאראיי של הגוף תעזור לי למצוא תשובות?
    תודעה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במשך ארבע שנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 4 שנים

ד''ר יוסף שמואלי
    07/04/2018

רון שלום
    אינני בטוח ביעילות בדיקה זו במקרה שאתה מתאר, ממליץ להתרכז בתרביות וניסיונות לבודד חיידקים הגורמים לזיהום בדרכי השתן והמין, כולל מחלות מין
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו