התכווצות בשלפוחית השתן מלווה בכאב צורב בפין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• התכווצות בשלפוחית השתן מלווה בכאב צורב בפין
    שרון
    11/04/2018

שלום,
    בן 23 בריא.
    מזה כחצי שנה סובל מדחיפות, תכיפות וצריבה בפין בזמן ולאחר השתנה ותחושת חוסר התרוקנות.
    לאחר ביצוע CT פרוטוקול אבנים (תקין), הרבה בדיקות דם ושתן (תקינות) עברתי לפני שבוע וחצי הליך של הרחבת השופכה (הרדמה מקומית והעברת קטטרים).
    מאז סובל כאמור מהתכווצויות כואבות בשלפוחית השתן המלווה בצריבה והתכווצות בפין ותחושה של שתן שיוצא (למרות שבפועל לא יוצא כלום) בנוסף לתחושה של חוסר התרוקנות. בנוסף מרגיש כאילו השריר של שלפוחית השתן עובד כל הזמן.
    לפני כשבוע בוצעה בדיקת שתן לוודא שאין זיהום לאחר ההליך- התוצאות תקינות.
    שאלות:
    1. האם זה תקין וזהו חלק מתהליך ההחלמה?
    2. למעט Spasmx 15 ואקמול יש עוד משהו שיכול להקל על הכאב?
    3. מדוע זה קורה?
    4. האם יש קשר לעצירות צואה?
    5. למה אני מרגיש את הכאב, הצריבה ותחושת השתן בפין (למרות שמתן שתן לא שורף במיוחד)?
    האורולוג שעשה לי את ההליך אמר לי שהוא בטוח שהכל יהיה בסדר וזה יעבור אבל אני מאוד מודאג וסובל הרבה זמן.
    תודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל המציל נפש אחת מישראל

אלמוני
    11/04/2018

מר בחור
    אני פי שתיים ממך בגיל עברתי חודשיים וחצי של גיהנום עלי אדמות
    בגלל הגיל חשדו בבלוטת הערמונית סרטן כל הבדיקות היו תקינות הכללללל כולל תרביות מחלות מין בסוף הגעתי לאורולוג שאחרי שבדק אותי קבע לקחת תרופה בשם טראוסיל שבעצם אמורה לטפל בערמונית ואולי לא תצליח אך החסרון שלה שאי אפשר לגמור

בקיצור הגעתי לרוקח חבר שלי וסיפרתי לו את התחושות ואז הוא אמר תקשיב לי אלמוני ..ציפורדקס 500 ל 10 ימים
    זה נשמע לי כמו דלקת בשתן - עניתי שהתוצאות שליליות ענה לי " שיש חיידקים שהבדיקה לא תופסת אותם ולא התרבית והם עדיין נמצאים ועושים את הבלאגן הזה
    בקיצור אני אחרי שלושה ימים עם האנטיביוטיקה
    ופשוט נס חנוכה פורים וכל מה שאתה רוצה 70/80 אחוז מהתסמינים עברו לי אני פשוט מאושר מעל הגג
    תשמע לי תבקש מהרופא שווה לנסות בהצלחה
    ואם אתה תרגיש טוב תדאג להפיץ בפורומים כדי שהטוב שהגיע אלייך תעביר אותו הלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו