למה אף אחד לא מאבחן את הבעיה שלי?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• למה אף אחד לא מאבחן את הבעיה שלי?
    יוסי
    26/04/2018

היי , אני כותב אליכם כמוצא אחרון , יש לי בעיות בדרכי השתן , מגיל קטן אני לא מפסיק ללכת לשירותים , הפיפי בצבעים שונים ומשונים ( פעם ירוק , פעם בצבע חלודה , פעם כתום ... ) מידי פעם שורף לי במתן השתן , במיוחד אחרי גירוי , יוצא לי הפרשות מידי פעם ( פעם לבנות ופעם שקופות ) בעבר היו לי חלבונים בשתן ( לא קיבלתי שום טיפול ) ולאחרונה התחיל לצאת לי דם בשפיכה , ולאחר מכן יש לי צריבה חדה בפתח הפין ובמתן השתן , יש לציין שיש לי בריחת שתן ואני נאלץ לשים תחתוניות של בחורות כדי שלא יהיה לי ריח חריף במכנס או בתחתון , בעבר מצא חיידק בזרע , ודלקת כרונית בפין אבל ללא טיפול רפואי ! פניתי למס' אורולוגים ואף אחד מהם לא מתייחס לתלונות שלי , הם אומרים שהדם זה טבעי אי אפשר לחיות ככה , מה יש לי ? למה אף אחד לא מאבחן את הבעיה שלי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה

ד''ר יוסף שמואלי
    03/05/2018

שלום יוסי
    נראה לי שעליך לעבור סדרת בדיקות לבירור דלקת כרונית של הערמונית [ לא כתבת בן כמה אתה ].
    יתכן שרופא מומחה לזיהומים יוכל גם הוא לעזור באבחנה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו