כאבים בצד שמאל התחתון של הגב

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• כאבים בצד שמאל התחתון של הגב
    דוד
    08/05/2018

אני סובל מכאבים מאוד חזקים בצד שמאל של הגב התחתון מזה כבר חודש עברתי מיון פעמיים באיכילוב כולל פגישה מספר פעמים עם אורטופדים גם מומחה לעמוד השדרה והגב ולאחר בדיקות Ct ובדיקות רנטגן נשלל הנושא האורטופדי לחלוטין ואין שום בעיה שמצביעה על היווצרות הכאב הזה .
    לכן נשאר הנושא האורולוגי חשוב לציין שאני מטופל של סרטן הערמונית ולפני שבוע עשיתי בדיקה של הPCH והיא יצאה תקינה אבל אני עדין במעקב לגבי זה בנוסף עברתי נינתור לפני כחצי שנה עקב התקף לב וריסוק אבנים בכליות לפני שנה וחצי .
    המיון הפנו אותי בנוסף לאורטופדים גם לאורולוג לבקשה לבדיקת CT אורוגרפי והוא החליט שזה לא הבדיקה הדרושה ולכן שלח אותי למיפוי PET עם קוליין שאני צריך לעשות ביום ראשון הקרוב .
    האם זה הבדיקה הנכונה ?
    האם אני צריך לעשות עוד בדיקות מהכיוון האורולוגי נוספות ?
    יכול להיות שזה אולי אבל בכיס המרה ?
    חשוב לציין כי בבדיקות דם ושתן שעשו באיכילוב הכול נימצא תקין למעט דם בשתן שהופיע אבל לא בכמות גבוהה .
    ונשלל הנושא של אבנים בכליות .
    אולי משהו שמכוון למעי הגס ?
    אני ירדתי 7 קילו בחודש הזה וישנם המון מצבים שהכאב תוקף אותי ואני מרגיש שאני עומד לאבד הכרה מרוב שהכאב חזק .
    בנוסף אני לוקח משכאי כאבים שהאורטופד נתן לי בשם זאלדיאר שמקל במעט על הכאב אבל לא עוזר במיוחד .
    אשמח לעזרתכם תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב

ד''ר יוסף שמואלי
    10/05/2018

שלום לך
    אני ממליץ לבצע את הבדיקה שיעץ האורולוג ולשלול ממצאים הקשורים בגידול הערמונית. כמו כן,עליך לעבור בירור של דימום בדרכי השתן גם אם מינימלי או אף מיקרוסקופי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו