ניתוח rirs rt והכנסת סטנט

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ניתוח rirs rt והכנסת סטנט
    חגית
    26/05/2018

שלום רב,
    עברתי נסיון שלא צלח לrirs באפריל, וכיוון שלא ניתן היה להיכנס עקב היצרות, הכניסו סטנט לחודש, ולפני קצת יותר משבוע עברתי ה rirs, בכליה ימנית, אבן גדולה מאוד רוסקה (2 ס"מ) והשאירו הסטנט. אני סובלת מכאבי תופת בגלל הסטנט בעצם כבר חודש וחצי. מרותקת למיטה, לא יכולה לעמוד או ללכת כאבים נוראיים, לוקחת טרמדקס בשילוב כדורים אחרים, דבר שגרם לבעיות קשות במערכת העיכול, ממש הרדמות, חוקנים וכאבים קשים, בטן נפוחה וכו'. אחד מהתאוריות היא שבגלל שבלי קשר לאורולוגיה, עברתי לאחר כריתת רחם, הדבקויות קשות מאוד, בעיות מעיים וגב תחתון, ואגן, הסטנט ממש מרע המצב והגוף שלי לא מסוגל להכיל אותו עד מצב של טראומה נפשית ממש מרוב כאב. הרופאים רוצים שאשאר עם הסטנט לפחות עוד שבוע עד סי טי ואז יחליטו אם להוציא. מה האופציות שלי? אני במצב מזעזע, ואני לא מהמפונקים. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח rirs rt והכנסת סטנט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• rirs

ד''ר יוסף שמואלי
    11/06/2018

שלום חגית
    המצב די מורכב אצלך, יתכן ופירורי האבן שרוסקה, חוסמים את
    מעבר השתן מהכליה לשלפוחית השתן ובעצם, זה תפקידו של התומכן, לעזור לשתן לעבור .
    אני ממליץ לקבל גם חוות דעת נוספת מאורולוג המתמחה בנושא אבני כליה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו