טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני כבר כמעט שלושה חודשים לאחר ניתוח הידרוצלה בימין. לאחר הניתוח גילו לי הידרוצלה ווריקוצלה בשמאל כואב מאוד מאוד ולא יודע מה לעשות לגבי זה. במשך כמה שבועות הכאבים בצד ימין נעלמו להם ולפעמים חזרו אבל ממש בעיקצוצים. ולעומת זאת בשמאל רק מתחזקים. אך היום ניגנתי בגיטרה למשך 5 דקות וישבתי על הספה כאשר האשכים רפויים. לאחר הנגינה חזרו לי הכאבים בצד ימין וגם כאב מאוד בחיבור בין הבטן לרגל ימין זאת היתכווצות שרירים או משהו אחר ממש לחוץ מהעניין. תודה. יש לומר שבגלל הכאבים אני רוב היום שוכב ולא עושה פעילות רבה. במשך שלושת החודשים האלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר