טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 36 סובלת מדלקות בשתן חוזרות, בעיקר לאחר קיום יחסים. התדירות גבוה מאוד. לאחרונה נפיחות בבטן תחתונה וכאבי גב תחתון. בדיקת u.s כליות ודרכי שתן הראתה תמונה תקינה למעט ציסטה לטארלית קטנה. איכות החיים שלי ממש נפגמה וכבר מס' חודשים שאני חשה שכל האיזור כאוב...מתוסכלת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום הדר אכן זיהומים לוזרים יכולים לתסכל. לעיתים, צריך להתאזר בסבלנות ולהקפיד על הטיפול. ניתן לקבל טיפול אנטיביוטי מונע למספר חודשים לאחר שתרביות השתן תקינות. יש אפשרות לטיפול מונע ע"י נטילת כדור אנטיביוטיקה לפני קיום יחסי מין. יש לשמור על היגיינה ולקבל טיפולים בכדורים המחמיצים את השתן בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר