טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חשד לממאירות בערמונית אבא שלי בן 78 הופנה לבדיקות בגלל ערמונית מוגדלת. אחרי rmi שמראה נגע של 1.1 ס"מ באונה השמאלית בגובה האמצע י בערמונית ובדיקות psa = 13 ונפח 92.7. _ 5 SPIRAD והיה רשום בסיכום שיש חשד גבוה לממאירות. אבא שלי הופנה לביופסה היום. (FUSION) ובסיכום היבנתי שהתוצאות דומות ל rmi. אני מאד דואגת. מה הסיכויים של תוצאות הביופסה.תודה מראשעל תגובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום בן יש חשד והביופסיות האלה הן הבדיקה המדויקת ביותר לברר את החשדות. צריך להמתין לתוצאה הפתולוגית ולפעול בהתאם עם האורולוג. אין טעם לספקולציות לפני קבלת התוצאות בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר