טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בת 35 ברקע מחלת כליות מסוג IGAN ודלקות חוזרות בשתן. בעברי ביצוע ציסטוגרפיה שהראה רפלוקס דרגה 1-2 לאחר מכן בדיקה תקינה. ב 8/7 ביצעתי בדיקת ציסטוגרפיה חוזרת בה נאמר כי נצפה רפלוקס ולאחר מכן במכתב השיחרור נכתב שזה לא רפלוקס אלא כנראה דברטיקול (סעיף) בכיס השתן. מיד בתום הציסטוגרפיה שנעשה באישפוז נשלחתי ל US בו לא נראה כל ממצא אך הרופא ששיחרר אותי מאישפוז אמר שהציסטוגרפיה אמין יותר והמליץ על בדיקה נוספת של CT אורוגרפי. יש לציין כי במהלך הציסטוגרפיה הוזרק חומר ניגוד גם לוריד ולא רק לשלפוחית כדי לראות ולנסות לאבחן יותר טוב את הממצא. לאחר האישפוז קבעו לי תור לעוד חודש לאורולג. שאלותיי הן: 1. האם סעיף בשלפוחית יכול לגרום לדלקות חוזרות בשתן? (בציסטוגרפיה נכתב שבזמן ההתרוקנות השתן ירד ונשאר בסעיף...) 2. האם יש טיפול לסעיף בשלפוחית השתן? (כבר שנתיים אני עם טיפול מניעתי לסירוגין אך עדיין מופיעות דלקות...) 3. האם סעיף זה לא כמו רפלוקס? שלא מתרוקן עד הסוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר