טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לפני כ5 חודשים עשיתי בדיקת US אשכים עקב כאבים ותחושת רטיבות באשכים, הייתי בטוח שיש לי וריקוצלה או הידרוצלה אבל להפתעתי הבדיקות יצאו תקינות.
לאחר מכן התופעות חלפו למספר חודשים אבל חזרו לא מזמן
השאלות שלי: 1. לאור העובדה שהתופעות חזרו האם כדאי שאבדק שוב או שאני סתם חרדתי?
שאלת פוריות וסיכון לוריקוצלה או הידרוצלה:
אני אדם נכה שמרותק לכיסא גלגלים, יש לי בעיה של מתח גבוה בשרירים וכתוצאה מכך אני לא תמיד שולט בפישוק הרגליים וקורה לי לפעמים שרגליי נסגרות ולוחצות על האשכים ומכאיבות לי, השאלה שלי היא האם התופעה הזאת יכולה לגרום לוריקוצלה הידרוצלה או בעיות פוריות בעתיד?
אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הרטיבות כנראה מהזעה בעיקר אם לא נמצאים בתנועה כאבים באשכים מבררים אכן בסונר שהיא בדיקה רגישה לאשכים. עליך להיבדק ע"י אורולוג ואם אין ממצא חולני, כנראה שהכאבים אינם משמעותיים מבחינה קלינית ויחלפו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר