שאלות לגבי US אשכים ופוריות

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
053-4877796
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי
053-4877796 ללא פרסום בפורום
 
  • שאלות לגבי US אשכים ופוריות
    אנונימי
    12/07/2018

    שלום, לפני כ5 חודשים עשיתי בדיקת US אשכים עקב כאבים ותחושת רטיבות באשכים, הייתי בטוח שיש לי וריקוצלה או הידרוצלה אבל להפתעתי הבדיקות יצאו תקינות.

    לאחר מכן התופעות חלפו למספר חודשים אבל חזרו לא מזמן

    השאלות שלי:
    1. לאור העובדה שהתופעות חזרו האם כדאי שאבדק שוב או שאני סתם חרדתי?

    שאלת פוריות וסיכון לוריקוצלה או הידרוצלה:

    אני אדם נכה שמרותק לכיסא גלגלים, יש לי בעיה של מתח גבוה בשרירים וכתוצאה מכך אני לא תמיד שולט בפישוק הרגליים וקורה לי לפעמים שרגליי נסגרות ולוחצות על האשכים ומכאיבות לי, השאלה שלי היא האם התופעה הזאת יכולה לגרום לוריקוצלה הידרוצלה או בעיות פוריות בעתיד?

    אשמח לקבל תשובה במהרה, תודה מראש


    ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר יוסף שמואלי - 053-4877796

    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אשכים

    ד''ר יוסף שמואלי
    18/07/2018

    הרטיבות כנראה מהזעה בעיקר אם לא נמצאים בתנועה
    כאבים באשכים מבררים אכן בסונר שהיא בדיקה רגישה לאשכים.
    עליך להיבדק ע"י אורולוג ואם אין ממצא חולני, כנראה שהכאבים אינם משמעותיים מבחינה קלינית ויחלפו

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


