בנושא גירוי עצבי ptns

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• בנושא גירוי עצבי ptns
    לי
    08/10/2018

שלום רב אני בחורה בת36 ללא לידות . עברתי בדיקת אורודינמיקה לאחר שהייתה לי תכיפות במתן שתן וזה קרה לאחר דלקת בשתן לפני שנה מאז תסמינים תכיפות קיימים. אומנם עם שיפור קל כי עברתי דיקור ופיזיוטרפיה וחודש עם בטמיגה. בתוצאה של הבדיקה רשום אי יציבות של הדטרוזור והתרוקנות עם עקומה שטוחה וממושכת. כדורים מן הסתם לא מרפאים. אשמח לחוו. דעתך בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנושא גירוי עצבי ptns

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי

ד''ר יוסף שמואלי
    09/10/2018

שלום לך לי
    הדטרוזור הוא השריר של דופן השלפוחית , בפענוח כתוב בעצם כי נמצאו התכווצויות לא רצוניות של השלפוחית עם גירוי רב לתת ששתן, "שלפוחית רגיזה". בנוסף, זרם השתן היה חלש ואיטי.
    יש אפשרות לעזור עם תרופות, אך המקרה מעט מורכב. אני ממליץ לפנות לאורולוג המתמחה בתחום ספציפי זה , "נאורואורולוג"
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה בעצם

לי
    09/10/2018

מה זה בעצם נאורואורולוג? ויכול להיות שזרם השתן היה חלש עקב התנאים בבדיקה שהייתי קצת לחוצה?בכל זאת היו קטטרים שמחוברים שלזה פעם ראשונה נחשפתי. אשמח לתגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד דבר ברשותך

לי
    09/10/2018

אני בכללית והם לא מכירים רופא כזה. אולי יש שם אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו