טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב אני בחורה בת36 ללא לידות . עברתי בדיקת אורודינמיקה לאחר שהייתה לי תכיפות במתן שתן וזה קרה לאחר דלקת בשתן לפני שנה מאז תסמינים תכיפות קיימים. אומנם עם שיפור קל כי עברתי דיקור ופיזיוטרפיה וחודש עם בטמיגה. בתוצאה של הבדיקה רשום אי יציבות של הדטרוזור והתרוקנות עם עקומה שטוחה וממושכת. כדורים מן הסתם לא מרפאים. אשמח לחוו. דעתך בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך לי הדטרוזור הוא השריר של דופן השלפוחית , בפענוח כתוב בעצם כי נמצאו התכווצויות לא רצוניות של השלפוחית עם גירוי רב לתת ששתן, "שלפוחית רגיזה". בנוסף, זרם השתן היה חלש ואיטי. יש אפשרות לעזור עם תרופות, אך המקרה מעט מורכב. אני ממליץ לפנות לאורולוג המתמחה בתחום ספציפי זה , "נאורואורולוג" בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מה זה בעצם נאורואורולוג? ויכול להיות שזרם השתן היה חלש עקב התנאים בבדיקה שהייתי קצת לחוצה?בכל זאת היו קטטרים שמחוברים שלזה פעם ראשונה נחשפתי. אשמח לתגובה