טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 63 ועומד לפני ניתוח שבר בשני הצדדים עם דיפון ברשת ובלי פתיחת המפשעות. לאחרונה יש שינוי בהרגשה בעת השתנה. יש לעתים הרגשה של מחסום שצריך להשתחרר כדי לאפשר השתנה אבל זה משתחרר בזמן די קצר ומתאפשרת השתנה ארוכה. אני גם מרגיש שאני יכול להסתייע במחסום הזה כדי להתאפק בלי שום מאמץ ובפרט בסוף הלילה וזאת הרגשה חדשה לי. האם אני עשוי להתעורר מהניתוח בלי יכול לשחרר, ואף לזמן ארוך שידרוש ניתוח? ואם כן, לא עדיף לשפר את מצב הערמונית בטיפול תרופתי או פולשני לפני ניתוח השבר (שאינו דחוף)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ירון אם יש הפרעות חסימתיות במתן השתן, עליך לעבור בירור אורולוגי אם הערמונית חוסמת ועד כמה ואם צריך, יש לטפל בערמונית קודם, לפני ניתוחי הבקע. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר