ניתוח שבר ישפיע על יכולת ההשתנה?

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ניתוח שבר ישפיע על יכולת ההשתנה?
    ירון
    25/12/2018

אני בן 63 ועומד לפני ניתוח שבר בשני הצדדים עם דיפון ברשת ובלי פתיחת המפשעות. לאחרונה יש שינוי בהרגשה בעת השתנה.
    יש לעתים הרגשה של מחסום שצריך להשתחרר כדי לאפשר השתנה אבל זה משתחרר בזמן די קצר ומתאפשרת השתנה ארוכה.
    אני גם מרגיש שאני יכול להסתייע במחסום הזה כדי להתאפק בלי שום מאמץ ובפרט בסוף הלילה וזאת הרגשה חדשה לי.
    האם אני עשוי להתעורר מהניתוח בלי יכול לשחרר, ואף לזמן ארוך שידרוש ניתוח? ואם כן, לא עדיף לשפר את מצב הערמונית
    בטיפול תרופתי או פולשני לפני ניתוח השבר (שאינו דחוף)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח שבר

ד''ר יוסף שמואלי
    25/12/2018

שלום ירון
    אם יש הפרעות חסימתיות במתן השתן, עליך לעבור בירור אורולוגי אם הערמונית חוסמת ועד כמה ואם צריך, יש לטפל בערמונית קודם, לפני ניתוחי הבקע.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לגבי ניתוח שבר

ירון
    25/12/2018

הבדיקות שהופניתי: צילום UC לגודל ערמונית ושארית שתן, בדיקת PSA. יש בדיקה אחרת שמתאימה למה שהגדרת: "אם הערמונית חוסמת"?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו