טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב במשך שנים רמת הPSA שלי גבוהה מאד.ב-2006 היתה 10.8 . כיום היא נעה מעלה ומטה בין 16 ל- 20 [ב-7.2018 היתה 16.5]. בתקופה זו עשיתי 3 ביופסיות ו-גם MRI . אני נבדק מדי חצי שנה. הסיכום עד כה הוא - ערמונית מוגדלת שפירה. הוצעה לי בדיקה הקרויה 4KSCORE. אני חושש מבדיקה זו מכיוון שהבנתי שיש בבדיקה 2 מרכיבים שכבר נבדקו אצלי [PSA ו- PSA חופשי (18%)] והם ממילא גבוהים ולמרות זאת לא הראו הביופסיות והבדיקות הידניות קיום ודאי של סרטן (לפחות לא אלים). שאלתי: האם הבדיקה אכן חדשנית ויש בה כדי לקבוע ממאירות ומידת אלימות הסרטן? בתודה, יוגב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך הבדיקה לוקחת בחשבון מספר נתונים, בכדי לנסות ולהבא באחוזים, מה הסיכון להמצאות גידול משמעותי בערמונית. חלק מהבדיקות, כבר עשית אך יש גם נתונים נוספים. אם קיימת התלבטות אחרי מה שעברת, יתכן ובדיקה זו יכולה לסייע לאמוד את הסיכון שלך לגידול משמעותי בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר