טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ד"ר שלום, אני פשוט אובד עצות. יש לי דלקת בערמונית לא חיידקית. זה משבש לי את כל החיים. מה אםשר לעשות? אני בן 23. 4 שנים אני עם הבעיה הזו. לא יכול אפילו להטיל שתן רצוף. מתסכל ממש איך מעבירים את זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שים לב אינני רופא לפני כשנה וחצי חשתי את אותם סיפוטמים כל תוצאות הבדיקות שתן תרבית אולטאץרא סאונד ערמונית האל תקין והבעיה בשתן מעין צריבה תכיפות דחיפות בקיצור למות. ואז רוקח אחד אמר לי שיש משהו שלפעמים יש חיידקים שמצליחים לעבור את כל הבדיקות. והמליץ לי לקחת ציפורדקס שזה אנטיביוטיקה לעשרה ימים פעמים ביום בקיצור לקחתי וכבר אחרי חמישה ימים הקלה מטורפת ואחרי עשרה ימים ירידה משמעותית כי הדלקת נותרת עוד חודש, חודשים אבל הזיהום והכאבים חלפו רק, שתבין גם אורולוגים פיספסו את זה בקיצור לך לרופא המשפחה ותבקש לדעתי רציתי בטלפון או במייל כדי לשאול אותך על סיפוטמים ספציפים שהיו לי ואז אדע שזה זה בכל מקרה אשמח לשמוע שזה עזר ואם בכל זאת תרצה תשאיר מייל כדי שאנחה אותך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר