יש לי צריבה במתן שתן ודכיפות ודחיפות לשתן עם כאבים בפין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• יש לי צריבה במתן שתן ודכיפות ודחיפות לשתן עם כאבים בפין
    משה
    22/09/2019

עשיתי בדיקת למחלות מין בבני ציון הכל יצא תקין אין כדוריות לבנות בשתן וגם מחלות מין תקין ,היה לי לפני חיידק פרבום שטופל על ידי אנטביוטיקה והכל שלילי עכשיו ועדין כואב גם אחרי גמירה ,עשיתי אולדרסאונד אשכים הכל תקין רק וירקוצלה ,עשיתי בדיקת 4 כוסות הכל תקין אין דלקת בערמונית ,אני מיואש כבר האורולוג שלח אותי לבדיקה ציסטוסקופיה ואמר לי ללכת לפיזוטרפיה אגן זה בסדר למה ששלח אותי אני כבר מיואש ובדיכאון ממש אין מצב זה דלקת ערמונית כרונית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים

ד''ר יוסף שמואלי
    22/09/2019

שלום לך
    הייתי מוסיף לבדיקות שעשית, תרבית זרע. קיים סוג כאב שלא עקב דלקת אלא מתח בשרירי רצפת האגן ולעיתים, תרופות להרפיית שרירים, יכולות לעזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ספירת זרע אתה מתכוון?

משה
    22/09/2019

תודה על התשובה ,אתה מתכוון ספירת זרע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואפשר לבקש בדיקה כזאת מקופה?

משה
    22/09/2019

ואפשר לבקש בדיקה כזאת מקופה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמות של תרופות שיכולות לעזור להרפייה ?

משה
    22/09/2019

מה השמות של תרופות שיכולות לעזור להרפייה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו