הקלה של תופעות בואי אחרי ברכי תרפיה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• הקלה של תופעות בואי אחרי ברכי תרפיה
    משה
    21/06/2021

עברתי בהצלחה ברכי תרפיה לערמונית ואני סובל מתופעות לואי קשות של קשיים במתן שתן ,תכיפות וצריבה
    כיוון שאני בחול ולא הצלחתי להשיג sedoral לקחתי. Azo - האם זה בסדר להמשיך בזה ואם קיימת דרך אחרת להקל על התסמינים
    עלי לציין שאני שאני אחרי חודשיים וחצי לביצוע ברכי תרפיה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברכיטרפיה

ד''ר יוסף שמואלי
    21/06/2021

שלום משה
    הטיפול שעברת הוא קרינה מקומית לערמונית. לקרינה זו יש הרבה תופעות לוואי במתן השתן ובאגן בתקופה שחלפה מאז הטיפול.
    התרופה שאתה מציין, איננה תרופה שניתנת באופן שגרתי עי רופאים, ואיננה מאושרת עי ה FDA
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכי תרפיה - מהן תופעות הלואי?

משה
    21/06/2021

תודה דוקטור על תשובתך - כיוון שאני נמצא בחו״ל אבקש לדעת מה ניתן לקחת על מנת להקל על תופעות הלואי
    האם sedoral יכול לעזור ?
    לקחתי Azo. כיוון שנאמר לי שיש בו את אותו חומר פעיל הקיים ב. sedoral
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברכיטרפיה

ד''ר יוסף שמואלי
    21/06/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו