טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
עברתי בהצלחה ברכי תרפיה לערמונית ואני סובל מתופעות לואי קשות של קשיים במתן שתן ,תכיפות וצריבה כיוון שאני בחול ולא הצלחתי להשיג sedoral לקחתי. Azo - האם זה בסדר להמשיך בזה ואם קיימת דרך אחרת להקל על התסמינים עלי לציין שאני שאני אחרי חודשיים וחצי לביצוע ברכי תרפיה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום משה הטיפול שעברת הוא קרינה מקומית לערמונית. לקרינה זו יש הרבה תופעות לוואי במתן השתן ובאגן בתקופה שחלפה מאז הטיפול. התרופה שאתה מציין, איננה תרופה שניתנת באופן שגרתי עי רופאים, ואיננה מאושרת עי ה FDA בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה דוקטור על תשובתך - כיוון שאני נמצא בחו״ל אבקש לדעת מה ניתן לקחת על מנת להקל על תופעות הלואי האם sedoral יכול לעזור ? לקחתי Azo. כיוון שנאמר לי שיש בו את אותו חומר פעיל הקיים ב. sedoral תודה