גוש מתחת לעור בשורש איבר המין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• גוש מתחת לעור בשורש איבר המין
    יואב
    21/07/2021

היי, אני בן 18, בחיים לא קיימתי שום צורה של יחסי מין, אבל לפני 3-4 ימים הופיע לי גוש קטן לא מוסבר מתחת לעור ממש ליד השורש של איבר המין, הגוש עצמו לא נראה בכלל והוא לגמרי מתחת לעור אבל כשנוגעים בו אפשר להרגיש אותו והוא די קשיח וגם קצת כואב כשנוגעים בו... איך זה יכול להיות כשאני רק בן 18 וגם לעולם לא קיימתי שום צורה של יחסי מין... איך זה יכול להופיע בלי שום סיבה? ומה זה יכול להיות... אני ממש מפחד מהבושות ללכת לאורולוג ולבדוק את זה, במיוחד שבעקרון אין שום סיבה שזה יכול להופיע... מה זה יכול להיות? ואולי אפשר לטפל בזה עם אנטיביוטיקה כלשהי שאפשר למצוא בלי מרשם? תודה רבה על התשובה🙏

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדכון בנוגע לגוש

יואב
    21/07/2021

הוא לא בדיוק בשורש איבר המין, הוא קצת למעלה יותר אבל הוא מתרחב כמעט עד שורש איבר המין והוא קצת בולט וגדול, אני לא יודע אם הוא גדל כל כך הרבה תוך יום אחד או שפשוט לא שמתי לב... מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש בפין

ד''ר יוסף שמואלי
    22/07/2021

שלום יואב
    אתה צריך להיבדק עי רופא אורולוג לקבוע מה הממצא
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו