טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי, אני בן 18, בחיים לא קיימתי שום צורה של יחסי מין, אבל לפני 3-4 ימים הופיע לי גוש קטן לא מוסבר מתחת לעור ממש ליד השורש של איבר המין, הגוש עצמו לא נראה בכלל והוא לגמרי מתחת לעור אבל כשנוגעים בו אפשר להרגיש אותו והוא די קשיח וגם קצת כואב כשנוגעים בו... איך זה יכול להיות כשאני רק בן 18 וגם לעולם לא קיימתי שום צורה של יחסי מין... איך זה יכול להופיע בלי שום סיבה? ומה זה יכול להיות... אני ממש מפחד מהבושות ללכת לאורולוג ולבדוק את זה, במיוחד שבעקרון אין שום סיבה שזה יכול להופיע... מה זה יכול להיות? ואולי אפשר לטפל בזה עם אנטיביוטיקה כלשהי שאפשר למצוא בלי מרשם? תודה רבה על התשובה🙏
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הוא לא בדיוק בשורש איבר המין, הוא קצת למעלה יותר אבל הוא מתרחב כמעט עד שורש איבר המין והוא קצת בולט וגדול, אני לא יודע אם הוא גדל כל כך הרבה תוך יום אחד או שפשוט לא שמתי לב... מה זה יכול להיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר