מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר הרבה מאוד בדיקות הכאבים מתחזקים אך ללא ממצאיםסובל בשקט12/08/2021
לפני כ6 שנים בגיל 20 התחלתי להרגיש כאבים מציקים בחלק ימין של האגן/גב תחתון כאבים שהקרינו על אזור המפשעה הימנית והאשך הימני עד כדי כך שהייתי צריך לקחת חופש ולאחר שינה ארוכה לרוב הייתי קם והכאב נעלם וחוזר לשגרה(חשוב לציין שהייתי עובד בעבודה פיזית)פניתי לרופאת משפחה ובייעוץ איתה קיבלתי הפניה לאורולוג וגם נעשה דימות אשכים ומפסעות,יצא שהכל תקין,(ראוי לציין שעברתי ניתוח בגיל 13 וחשבתי עד כה שזה אולי בקע חוזר),המשכתי לעבוד כרגיל ובימים בהם עשיתי מאמץ מרובה או תנועות של פיסוק/כריעה הרגשתי הכאב שב בכל הכח,תקופות מעטות הוא היה נעלם כמעט לחלוטין,אך הרגשתי אי נוחות כל הזמן ושאני צריך להיזהר במאמץ,באחד הימים באמצע זמן עבודה כשאחזתי ביד אחת בדלי מים ויצאתי מהמעלית השתתק לי הגב וכל הגוף,הרגשתי שאני לא יכול לעמוד אבל גם לא יכול לשבת התפנתי באמבולנס למיון נעשה לי רנטגן ללא ממצאים ולאחר שקיבלתי זריקה והתאוששתי שיחררו אותי חזרה לרופאים בקהילה,חזרתי לרופאת משפחה ובהתייעצות איתה עשינו CT ונמצא שיש לי 2 בלטי דיסק קלים ולא יותר מזה,חלפו השנים המשכתי לעבוד להתאמן בחד״כ עם הכאב המציק שתמיד שם ולסירוגין נעלם אבל בתחושה שמתישהו זה ייתפרץ וכמובן שהחשש מתנועות מיותרות תמיד קיים אך מצד שני שנבדקתי והכל תקין אז אין לי מה לחשוש ואפילו שכנעתי את עצמי “שאני אולי מחמיר יותר ממה שכואב”,לפני שלושה חודשים חלה תפנית והחמרה,התחלתי לעבוד בתור ״סבל״ ולאחר שהרמתי משקלים כבדים במשך חודש,התחלתי לחוש בכאבים עד כדי כך שאני מוגבל במטלות הבית,איני מסוגל לשבת בנוחות בכורסא מבלי שאני מחזיק את עצמי עם הידיים על מנת להימנע ממשקל הגוף להכאיב לי,אני מצליח להירדם רק לאחר שאני תשוש מאוד ומצליח לישון רק על צד אחד,גם כשאני ישן אני מתעורר כל כמה זמן מאי נוחות חוזר לישון וחוזר חלילה,הלכתי 3פעמים למיון בשבוע האחרון,ראו אותי לפחות עשרה רופאים נלקחו לי בדיקות שתן,3 בדיקות דם,לחץ מדדים דימות ואולטרסאונד לבטן תחתונה+אשכים+מפשעות+תוספתן+כיס מרה,CT דרכי דרכי השתן והכל נראה תקין וקיבלתי שחרור בכל פעם(מאיר,פעמיים בלינסון),מביה״ח מאיר הומלץ לי ללכת לאורולוג ולאורטופד בקהילה ולבדוק אולי הכאב מגיע מהגב ומשהו לוחץ לי על העצב,הלכתי בעצתם לאורטופד שבדק אותי בתנועות מוטוריות ושלח אותי לרנטגן,תוצאות הרנטגן הראו שהכל תקין וכרגע אין משהו שמצביע שהכאב מגיע מהגב והאורולוג גם כן לא מצא בעיה כלשהי בבדיקה הפיזית,השלב הבא זה מרפאות כאב תור בעוד שלושה חודשים,וכירורג גם כן לעוד שלושה חודשים אני בכללית מסלול מושלם חדש הוותק שלי אינו מאפשר תורים מוקדמים לרופאים מומחים ממתין בבית להמשך בירור ולבינתיים מרותק למיטה ומרגיש שהמצב רק מחמיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון
ד"ר שדה13/08/2021מתיחות יומיות על מכשיר היפוך TEETER FITSPINE X3 כל הכאבים יעברו בלי רופאים ותרופות. מוכח כבר 40 שנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודעה פרסומית
ד``ר יוסף שמואלי13/08/2021נא לא להשתמש בפורום לפרסום
עברת בירור לפחות פעמיים בנוגע לשק האשכים, כנראה , הבעיה איננה ממקור זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpglx3(3).jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)