לאחר בדיקות אורולוג ופרוקטולוג מה דעתך

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• לאחר בדיקות אורולוג ופרוקטולוג מה דעתך
    רוני
    06/12/2021

דר שלום
    בן 55 לפני שבועיים בבדיקת אורולוג בדיקה רקטלית ציין כי הערמונית בגודל תקין חלקה והמצב מצויין( כולל בדיקת psa 1.04)

לאור תחושת אי נוחות באזור פי הטבעת הייתי היום אצל פרוטולוג שבדק ומצא פיסורה קטנה מאוד אל ציין שהערמונית מעט נוקשה

האם זה שקיימתי יחסי מין אתמול בלילה יצר את האבחנה שלו מעט נוקשה?
    דרך אגב לפני שנתיים עשיתי א. ס ערמונית בגודל 14.5 סמ"ק
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הערמונית איננה משתנה בעקבות יחסי מין

ד''ר יוסף שמואלי
    06/12/2021

שלום רוני
    הערמונית איננה משתנה העקבות יחסי מין. בדיקה רקטלית היא סוביקטיבית ולאורולוגים יש ניסיון רב בבדיקה זו.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה והמשך - פרוקטולוג

רוני
    13/12/2021

"דר יצא לי לדבר עם האורולוג והוא טען כי לפרוקטולוגיים אין ניסיון במישוש של פרוסטטה והם מתרשמים ממה שזה ולכן בגילאים צעירים אז המרקם הוא כאילו יותר הדוק ואורולגים בודקים לא את המרקם אלא לראות שזה הומוגני ואצלי זה הומוגני ולא היו גושים

האם ההסבר הזה לאי התאמות הוא נכון ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האורולוגים יותר מיומנים בבדיקת ערמונית

ד''ר יוסף שמואלי
    14/12/2021

שלום רוני
    בד"כ, האורולוגים יותר מיומנים בבדיקת הערמונית. גם בדיקת הדם שלך תקינה . הייתי ממליץ לחזור לבדיקה רקטלית אצל האורולוג בעוד כחצי שנה
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו