טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום דוקטור אני חולה סרטן מספר שנים וגם לאחר כריתת כליה ושופכן לאחר הכריתה בביקורת הראשונה חזרו לי גידולים בשלפוחית קיבלתי טיפול במיצומיטין והסרטן חזר בביקורת הראשונה קיבלתי טיפול bcg וגם חזרו גידולים רבים ולאחר מכן קיבלתי גמזר שוב כל הכיס מלא גידולים הגידולים הם lg ta כעת רוצים לעשות לי סינרגו האם יש טעם והאם עדיף לנסות קיטרודה דרך הוריד או ללכת לכוון של הסרת שלפוחית השתן כי כל המצב גורם לי סבל רב תודה על תשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום גורי על פי העבר , לגידולים אצלך, יש נטיה לחזרות תכופות. יש מקום לשקול כריתת השלפוחית וניסיון לשחזור השלפוחית אם אופי הגידולים מאפשר. כמובן שעליך להתיעץ שוב ושוב עם האורולוגים והאונקולוגים בוהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר