שאלה לגבי שימוש חוזר בבטמיגה

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי שימוש חוזר בבטמיגה
    אורנה
    15/02/2023

הנני בת 68. מזה 4.5 אני סובלת משלפוחית רגיזה. קיבלתי תרופות ויסיקר ובטמיגה שהשפיעו עלי יפה למשך 4 שנים אך לפתע פסקו להשפיע ובעיית השלפוחית הרגיזה חזרה. האורולוג רשם לי תרופת ספזמקס במקום הוויסיקר לקחת עם הבטמיגה. הספזמקס גרם לעליה בלחץ הדם. גם לאחר שהפסקתי מיידית את הספזמקס לחץ הדם לא ירד ונדרשה תקופת זמן על מנת לייצב מחדש את לחץ הדם והעלאת מינון
    תרופת הדופלקס שקיבלתי מ5/80 ל5/160.
    לדברי האורולוג הבטמיגה והוויסיקר פסקו להשפיע עלי כי הגוף התרגל אליהן. הפסקתי לקחת אותן. האורולוג ניסה לרשום לי במקומן טוביאז אך תרופה זו השפיעה עלי לא טוב וגרמה לי לאצירת שתן. לדברי האורולוג לא נותרו לי אופציות תרופתיות ועלי לפנות לפתרונות הפולשניים והכירורגיים של זריקת בוטוקס או ניתוח השתלת קוצב סקארלי- פתרונות שמאד מפחידים אותי. שאלתי היא- האם לאחר הפסקה של חודשיים- שלושה בנטילת הבטמיגה( שהשפיעה עלי הכי טוב, יותר טוב מהוויסיקר)- האם לאחר הפסקה בנטילתה- אם אחזור ליטול אותה היא תחזור להשפיע עלי כמקודם לאחר ההפסקה? כמו כן אני שואלת האם הבטמיגה מסכנת את לחץ הדם שלי שכיום הינו מאוזן ותקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממליץ שתעברי בדיקת אורודינמיקה

ד''ר יוסף שמואלי
    15/04/2023

שלום לך אורנה
    אני רואה שעברת לא מעט . לכן, אני ממליץ שתעברי בדיקת אורודינמיקה [ אם לא עברת ], אז ניתן לאבחן בדיוק היכן הבעיה ולהמליץ על טיפול ספציפי. לבקש ביקור אצל אורולוג המומחה בנאורואורולוגיה או בשם החדש אורולוגיה תפקודית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו