דם מיקרוסקופי לסירוגין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• דם מיקרוסקופי לסירוגין
    אריק
    10/05/2023

שלום דוקטור כבר שלודה חודשים סובל מדם סמוי בשתן עפרתי ציטולוגיה וסיטי יו אין ממצא ועדין דם סמוי בשבוע האחרון רוב התסמינים כמעט ונעלמו הדחיפות והלחץ באיזור הבטן תחתונה פחתו נדאר רק הכאבי אגן והדם בשתן צריבה מידי פעם בבוקר ועדין הדם בשתן בסטיק בקופה ממשיך האם יכול להיות שבציסטוסקפיה כן ימצאו גידול ? האם העובדה שהתסמינים פחתו מעודד שלא ימצאו גידול האורולוג אמר לי שיכול להיות שהיתה לי דלקת בשתן שעברה ומה שאני חווה בחודשיים האחרונים זו ההשלכות של הדלקת מציין שבתרביות שתן לא נמצא חיידק אולי כי לקחתי אנטיביוטיקה לפני שהלכתי לקופת חולים יכול להיות שיש לי סרטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם מיקרוסקופי לסירוגין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם בשתן

ד''ר יוסף שמואלי
    10/05/2023

שלום אריק
    צריך לשלול דלקת בשתן עם בדיקת תרבית , וחייבים להשלים את הבירור עם ציסטוסקופיה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הסיכוי לאור כל התסמנים שכן ימצאו גידול בציסקוסקפיה?

אריק
    10/05/2023

מה אתה חושב לאור כל הממצאים האלו יש מצב שיתגלה גידול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו