צריבה תמידית באיבר מין

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צריבה תמידית באיבר מין
    דניאל
    18/06/2023

שלום, בן 28 כבר כמה חודשים (אולי 4-5) שאני מרגיש שהאיבר מין שלי צורב כמעט תמיד. באיזשהו שלב ניהיה גם שבקושי יש לי זקפה ונפלט לי זרע ממש ממש מהר לאחר כמה שניות של גירוי. עשיתי בדיקת שתן הכל יצא תקין. עשיתי אולטרהסאונד אשכים ודופלר - ערמונית בגודל רגיל, זרימת דם תקינה. הלכתי לאורולג ובלי לבדוק אותי יותר מדי אמר שאולי יש דלקת בפרוסטטה ואין מה לעשות עם זה, בעיקר להימנע מקפאין, סוכר, חריף ולעשות אמבטיה חמה כל יום ל15 דקות בתקווה שאולי יעזור. עברו חודשיים מאז שהייתי אצלו והקפדתי על הכל והמצב לא משתנה. 1 האם זאת הבעיה? איך אפשר לטפל בה ולהחזיר את התפקוד המיני שלי? 2 האם יש בעיה להיות פעיל מינית? אם אמנע לתקופה זה יזרז את השיקום? יכול להיות שזה גורם לדלקת? 3 מה לגבי כושר? האם יש מניעה לבצע ספורט? או שאפילו מומלץ וזה יכול לעזור? או שאין קשר 4 יש לי רישיון לקנאביס רפואי (אני פוסט טראומטי מוכר ע"י משרד הביטחון) האם עדיף להימנע והקנאביס יכול להזיק למצב? הוא לא כלכך הכרחי לי כרגע הוא רק עוזר למצבי חרדה אני במצב כזה שאני לא חייב אותו ויכול להסתדר מצוין גם בלי. 5 מה לגבי טיפול הומאפתי? שייך למצבי ומומלץ? או לגבי שאר תרופות שיכולות לעזור? 6 מה דעתך לגבי רפואה סינית? ראיתי באינטרנט שכמה מייחסים אותה לטיפול בדלקת. 7 אם יש לך המלצות לגבי סוגי מזון שאוכל כדי לעזור בשיקום או כל דבר אחר שיכול להועיל מאוד מאוד אשמח לשמוע. תודה רבה 8 תוך כמה זמן זה אמור לעבור? יש סיכוי שזה לא יעבור לי לעולם? איך אוכל להתחתן ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריבה תמידית באיבר מין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריבה

ד''ר יוסף שמואלי
    28/06/2023

שלום לך
    אם קיים חשד לדלקת בערמונית , זה יכול להתאים להפרעות שלך. קיימות בדיקות ספציפיות להגיע לאבחנה לסוג החיידק ואם קיים, לטיפול ספציפי. דלקת כרונית כזו מתסכלת לפעמים וצריכה טיפול אנטיביוטי ממושך בכדי להשפיע. אינני ממליץ על טיפולים אחרים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה על דלקת בערמונית

דניאל
    28/06/2023

לפני כמה חודשים היו לי כמה פעמים בודדות שהייתה לי צריבה בעת מתן שתן ופליטת זרע אבל זה עבר וכרגע התחושה קבועה כל הזמן בין אם הוא זקוף בין אם הוא רך בין בשעת מתן שתן ובין סתם ככה. הכאב כל הזמן דומה. ויש רק קושי בזקפה ושפיכה מאוד מוקדמת.
    הבדיקת שתן יצאה תקינה הבנתי שבמצב כזה לא עוזר אנטיביוטיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה נויורולוגית באזור הפין

דניאל
    05/07/2023

יכול להיות שיש בעיה בעצבים באיזור הפין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת

ד''ר יוסף שמואלי
    08/07/2023

שוב שלום דניאל
    לא ניתן להגיע לאבחנות במסגרת הפורום ללא בדיקות . אבקש לפנות לרופאים בתחום לבירור וטיפול בהתאם לפי הצורך
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו