טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בשנה האחרונה אני חווה ירידה משמעותית ביכולת להגיע לזיקפה מלאה וגם כשזה קורה אני לא מצליח להחזיק מעמד יותר מכמה דקות. זאת בניגוד לכך שעד לפני כשנתיים יכולתי להחזיק זיקפה בזמן סקס למשך שעה-שעתיים כמעט רצוף. אני בן 50 ויש לי גם בעיית לב מולדת של מסתם אורטלי דו עלי וכן עיבוי של האורטה שהוחמרה לאחרונה (47 מ'מ) וכתוצאה מכך אני לוקח באופן יומי סטטין ואספירין שאלותי הן: 1. האם במצבי ניתן לטפל על ידי טיפול תרופתי כגון ויאגרה? 2. מהן ההשלכות של נטילת ויאגרה ו/או אחרות על האונות ועל הלב בטווח הקצר והארוך (לדוגמא האם האפקטיביות פוחתת עם הזמן)? 3. האם ישנם טיפולים אלטרנטיביים ו/או מטפלים אלטרנטיבים רלוונטים בתחום הזה?
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר