us אשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• us אשכים
    שלום
    15/07/2008

שלום דוקטור ביצעתי US אשכים לאור וריקוצלה צד שמאל. בטופס תוצאה רשום גם: ,הודגמו מספר הסתיידויות באשך ימין.לציין שלפני שנה וחצי עשיתי גם US ללא ממצא הסתיידויות רציתי לדעת: 1)האם זה מרמז חלילה על סרטן? 2)יש מה לעשות בנידון? 3)האם זה חלילה מגמתי לאור זה שקודם לא היה? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    us אשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסתיידויות

פרופ' חיים מצקין
    16/07/2008

בעבר חשבנו שיש קשר בין הסתיידויות והתפתחות מאוחרת יותר של סרטן האשכים וגברים היו נשארים במעקב קליני למשך שנים.
    כיום מקובל כי אין קשר סיבתי כזה ואין צורך בשום מעקב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר תודה רבה רבה-שאלה אחרונה

שלום
    16/07/2008

הרגעת אותי מאוד...נכנסתי למערבולת קריאה על הנושא באינטרנט וזה הפחיד אותי... 1)אז אין צורך לעשות שוב US אשכים בעוד שנה בערך לאור ההסתיידויות? 2)האם זה סביר שיתווספו עם הזמן עוד הסתיידויות באשכים או יעלמו פתאום? תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטער-תיקון לשאלה השניה תודה

שלום
    16/07/2008

פרופסור... ענית לי כי אין מה לדאוג בעניין ההסתיידויות באשכים. רציתי לדעת האם במידה וביצעתי שני US במרווח מספר חודשים בניהם (בגלל ענייני פוריות) ונמצא שב-US השני התווספו נקודות הסתיידות.האם זו סיבה לדאגה (סוג של מגמתיות חלילה) או לשכוח מהעניין? מצטער אני מאוד לחוץ...עדיין אין ילדים וזה קצת מדאיג.. תודה על ההבנה והתשובות וסליחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר אבנים

פרופ' חיים מצקין
    17/07/2008

אין להערכתי חשיבות למספר הההסתיידויות באולטראסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו