טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לבעלי יש 3 גושים קטנים על אשך אחד, כמו כן במבט זה נראה לעין כי אותו אשך גדול או יותר נכון "ארוך" יותר כלפי מטה.
כששאלתי אותו, הוא טען כי בעבר בדק ונאמר לו שזה משהו שנקרא "וריד פתוח" וכל כמה זמן זה מתנפח ואז הגושים נעלמים, אך מאז שאנחנו ביחד כבר כמעט שנה זה ככה.
דבר נוסף הוא, שיש לו מעין רגישות שם, הוא לא מוכן שאני אגע - ואני חושבת שאולי כואב לו והוא לא רוצה להגיד או שסתם הוא מפחד שאני אגלה שיש בעיה.
קבעתי לו תור לאורולוג לאוקטובר זה הכי מוקדם שיכלתי.
האם יש לי ממה לחשוש? האם באמת יש דבר כזה וריד פתוח שיכול לגרום לכמו 3 גושים על האשך?
אני ממש דואגת וחוששת שהוא מסתיר ממני כי בעצמו מפחד לגלות.
מחכה לתשובה במהרה!
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר