טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 53 .בריא בדרך כלל.בבדיקה שגרתית נמצא psa7.78 בביופסיה מוקד גליסון 6 3+3 ב1 מתוך 8 גלילים -5% נפח גליל - מימין עלקול .גודל ערמונית 41*44* 35 pr ערמונית +2 מגורגרת מימין. הוסברו לי האופציות .אין לי כל כלים להחליט מה הטיפול המתאים או הכיוון .בנוסף האם לבקש בדיקות נוספות? סיטי ,מיפוי עצמות? ומידת הדחיפות בנוגע להתחלת כל טיפול שהוא. תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מהנתונים שהצגתה מדובר במחלה בשלב מוקדם ועם משתנים פרוגנוסטיים טובים. אפשרויות הטיפול הממולצות במצבך: כריתה רדיקלית של הערמונית, ברכיתרפיה של הערמונית (השתלת מקורות יוד 125) וקרינה חיצונית. שלושת הטיפולים מבטיחים הצלחה זהה, כאשר לכל טיפול פרופיל תופעות לוואי שונות. בכדי לקבוע בצורה מדויקת יותר את שלב המחלה מומלצת בדיקת אולטרא סאונד עם מתמר חלחולי. תוצאות הבדיקה עשויות לקבוע את הטיפול העדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר