טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בן 28 שאני מקיים יחסים עם החברה ואחרי שאני גומר שורף לי האיבר ושאני צריך ללכת להשתין זה עוד יותר שורף לי זה כבר כמה שנים וגם שאני נוגע באיבר לוחץ עליו הוא כואב לי קצת וזה הרגשה מוזרה
ונוסף יש לי נקודות אדומות קצת שהופיעו לי בחצי שנה האחרונה כמו בלוטות שחורות אדומות שנראות שבלוטת שטף דם קטנה
רציתי לשאול מה זה יכול להיות אבקש תשובה מקצועית ורצינית בהשארה שלך מה זה יכול להיות כול מה שסיפרתי זה מעוד מלחיץ אותי ומה אני יכול לעשות תודה רבה.
רציתי לציין שאני הולך הרבה לעשות שתן ביום מה שלא היה לי אף פעם ורק בשנה האחרונה
ועוד דבר קטן שאני לוחץ על האשכים יש לי כאבים
שאלה אחרונה גם אתה יודע מה זה יכול להיות כול מה שסיפרתי אז אולי גם תגיד לי איזה בדיקות מקיפות עושים לכול מה שסיפרתי ומה זה יכול להיות תודה רבה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר