טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בן 59 ,עם PSA 7.0 ,גליסון 7 (4+3) ,שבועיים לאחר כריתה רדיקלית של הערמונית תוצאות הפטלוגיה מצביעות על שוליים נגועים והתפשטות בצד אחד(הערכה של 1 מ"מ).שלפוחית הזרע ובלוטות הלימפה נקיות אני ממתין לבדיקות PSA ע"מ לקבל החלטה על המשך טיפול -לפי הערכת המנתח הסיכויים הם 50-50 ללא המשך בטיפול נוסף ,הקרנה
יש לי מספר שאלות לרופא: 1.האם בדיעבד ,במידה והנתונים האלה היו ידועים ,הפתרון של ניתוח הוא הנכון ביותר 2.האם השילוב של ניתוח +הקרנה במקרה שלי הוא טוב יותר לעומת הקרנות +הורמונלים 3.היכן אני יכול למצוא סטטיסטיקות של סיכויים למחלה חוזרת ותוחלת חיים בכלל בכל מצב
תודה רבה,
דני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בתשובה לשאלותיך: 1. אין עדיפות של הטיפול הניתוחי על פני הטיפול הקרינתי (אין מחקר קליני השוותי בין שתי שיטות הטיפול) 2. היות ושולי הניתוח מעורבים בגידול המלצתי היא לטיפול קרינתי משלים ולפחות שני מחקרים בינלאומיים רחבי היקף תומכים בהמלצה זו. 3. ניתונים סטסטיסטיים תוכל לשלוף מאתרים שונים
בהתלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר