מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציסטה בשק האשכים.שמואל19/05/2009
שלום,
אני בחור בן 23.
הסיפור שלי מתחיל בערך בשנת 2005 שם אובחנה לי ורוקצלה בצד שמאל.
עברתי ניתוח שנאמר לי שעבר בהצלחה... בבית חולים איכילוב
(האבחון נעשה ע"י פרופסר מצקין, והניתוח נעשה ע"י אחד מהרופאים שלו)
קצת אחרי היו לי כאבים כל כמה זמן למשך חצי שנה - באזור התפר ובאשכים.
אם הייתי מרים דברים כבדים, הכאב היה מגיע לסירוגין, לפעמים גם באזור התפר ולפעמים רק באשכים.
לפני כשבוע, פניתי לאורולוג מכיוןן שהרגשתי שמשהו איננו כשורה אצלי.
לדוג: שמתי את חברה שלי על הברכיים למספר שניות, הרגשתי שהיא כבדה לי (למרות שהיא מאוד רזה) ולאחר כחצי שעה התחילו כאבים שנמשכו בערך יומיים.
הרופא אבחן שעדיין יש לי קצת וריקוצלה בצד שמאל, וציסטה בגודל של 1,9 ס"מ.
(עברתי גם אולטראסאונד, ואכן אלו היו הממצאים)
הרופא אמר לי שאין קשר בין שני הדברים הללו לכאבים הפתאומיים שיש לי, וזה לא חייב להיות בהכרח מזה.
בנוסף בימים האחרונים שמתי לב שאם אני לא מוציא זרע בתדירות של פעם ביום האשכים כואבים לי, והכאב לא נרגע עד שאני מוציא...
כשכואב לי, שק האשכים מצטמק לצורת כדור.
אנא עזרו לי להבין מה קורה איתי, מה זאת הציסטה הזאת, מהם ההשלכותיה ולפני מה אני כנראה עומד להתייצב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
פרופ' חיים מצקין19/05/2009מציע שתמשיך מעקב אצל האורולוג בקהילה. גם הרושם שלי ללא בדיקתך הוא כי אין קשר בין הדברים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)