טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לחמי התגלה סרטן שלפוחית השתן עם חדירה עמוקה לשרירי. הומלץ על ניתוח בדחיפות לכריתת השלפוחית ושיחזור. אנחנו מתלבטים אצל איזה מנתח הכי טוב להינתח. למי יש ניסיון רב בתחום. אשמח לתשובה שמית. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, מצטערת לשמוע אך גם לבעלי לפני יומיים גילו ושבוע הבא הוא מנותח בהדסה עין כרם. במחלקת האורולוגיה יש 3 רופאים טובים פרופ' פודה פרופ' גופרית אני חושבת גם שד"ר ידקין. בהצלחה גדולה מתפללת בשביל בעלי ובשביל חמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכול המרכזים הרפואיים בארץ ניתן לעבור את הניתוח אני עברתי את הניתוח ליפני כ-4 חודשים.ניתח אותי ראש המחלקה.פרופ רמון.שהוא מוביל מס 1 בתחום ניתוחים להסרת שלפוחית ושיחזור קיבלתי חדר לבד.האחיות דאגו לי כול העת.ומגישת האוכל היתה רודפת אחרי כדי שאוכל בזמן כול רופאי מחלקת אורולוגיה ניבחרו בקפידה רבה מאד עי ראש המחלקה ציון- 10