מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יש משהו מעל האשך, מסוכן??מודאג21/08/2009
שלום רב,
אני בן 24, מעל אשך שמאל (בתוך שק האשכים) יש משהו שאני לא יודע מה זה, אינני יודע אם אפשר לקרוא לזה גוש, כי זה לא בצורת כדור כזה , אלא שמעל האשך ה"חלל" הזה כאליו מלא, יש שמה משהו, לעומת שמעל אשך ימין אין משהו כלומר יש רק את האשך ומעל האשך ריק. לציין כי המצב הזה אינו חדש, אבל רק לאחרונה אני שמתי לב שמצב כזה יכול להיות שהוא מצב לא תקין, לציין כי אין כאבים באשכים וגם לא באשך שמאל, וגם כאשר אני לוחץ על המשהו הזה שמעל האשך זה לא גורם לכאבים, והמגע רך, אין כאבי בטן, ואין תחושות לא נעימות באשכים.
לציין כי אני נולדתי בריא, לא היו לי בעיות באשכים כשנולדתי, ובמשפחה שלי אין עבר של בעיות/מחלות בשאכים, ואני כבר קבעתי תור אצל רופא אורולוג, אך אני בן אדם מאוד ביישן ואני מתבייש מאוד מהבדיקה ואני כל כך לחוץ מהבדיקה, ואינני יודע מה לעשות.
אבקש את עזרתך, האם יכול להיות שמדובר בהידרולציה או וריקוצלה, או משהו יותר מסוכן?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעל האשך
פרופ' חיים מצקין22/08/2009אמנם יתכן כי מדובר בממצא שפיר של וריקוצלה אך יש צורך בבדיקת אורולוג מומחה כדי לוודא. לעיתים יש צורך גם בבדיקת אולטראסאונד של האשכים.
בחר לך אורולוג מומחה להתיעצות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)