נגע באשכים

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• נגע באשכים
    יוני
    21/11/2009

אני חייל, בן 20+, בד"כ בריא,
    לאחרונה שמתי לב שיש לי בתוך שק האשכים מעל האשך הימני, בצמוד או או על הצינורות שמחוברים לאשך מעין בליטה, אני לא בטוח אם זה גוש, לפעמים מרגישים אותה ולפעמים לא, יש מין תחושה לא נעימה של לחץ שלוחצים על זה.
    הדבר מאוד מלחיץ אותי ואני בפאניקה של ממש, מקווה מאוד שתוכל להרגיע אותי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נגע באשכים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה ליוני החייל

שי
    27/11/2009

יוני שלום,
    לפי ניסיוני האישי כד'אי לך לגשת כמה שיותר מהר לרופא משפחה שיפנה אותך לאורולוג גם אם זה שום דבר עדיין אתה צריך לראות אורולוג כדי לוודא, אני גיליתי גוש באשך וחיי ניצלו כי פניתי לרופא מייד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממצאים באשך

פרופ' חיים מצקין
    29/11/2009

כל ממצא חדש באשך או בסביבתו ובמיוחד כזה שאינו כואב מצריך בדיקת אורולוג מומחה. גש בהקדם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בליטה מקוטב העליון של האשך

ד``ר אליהו גז
    30/11/2009

מהתאור שמסרת קיימת אי בהירות ובכדי להסיר דאגה מלבך עליך להיבדק ע"י רופא מומלץ אורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו