סרטן שלפוחית השתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• סרטן שלפוחית השתן
    דניאל
    08/12/2009

ב - 2.2008 עברתי ניתוח להסרת גידול משלפוחית השתן, מאז עברתי מעקב בחודש 6.2008 שנמצא נקי. בחודש - 9.2008 נמצא שוב גידול וגם הוא הוסר, בחודש - 12.2008 נמצא נקי, בחודש - 6.2009 נמצא נקי, בחודש - 12.2009 שוב נמצא גידול והוא הוסר ונלקחה ביופסיה ונצרבו.
    כך נכתב במכתב השחרור מבית החולים.
    בדופן שמאל לטראלית לפינ 2 איזורים מרבדיים זעירים מהם נלקחה פיופסיה ונצרבו. נגע זעיר נוסף על צואר כיס השתן בשעה 10 שנכרת ונצרב.
    הייתי מבקש לדעת מה דעתך על ממצאים אלו כי עד רגע זה לא ברור ומובן לי מה המשמעות כי לא קבלתי כול הסבר מהרופא.
    כמו כן ומאחר והשתן היה נקי לאחר התאוששות מהניתוח, שוחררתי הבית ללא טיפול כימותרפי כמו בפעמים הקודמות, מה זה אמור להעיד.
    תודהההה מראש על כול התייחסות עניינית ויסודית ככול שניתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן שלפוחית השתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיס שתן

פרופ' חיים מצקין
    09/12/2009

הכתובת לשאלותיך ולקבלת הסבר היא הרופא-המחלקה בה נותחת ולא באתר זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מבין מה אתה עושה בכלל באתר

דניאל
    09/12/2009

לא מבין מה אתה עושה בכלל באתר אם אתה מפנה את כולם לרופא המטפל או למחלקה המטפלת, הרי אם הייתי רוצה תשובות מהמחלקה המטפלת, מי בכלל היה פונה אליך. בקיצר אני מציע לך לא להשיב לפונים, ותאפשר לרופאים אחרים ויותר רציניים להשיב לשאלות הפונים. הפניה שלי היא גם למנהלי האתר שהייתי מציע להם לבחור את הרופאים שישיבו לפונים מתוך רצון טוב, ועזרה לפונה שנמצא במצוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האתר פתוח.....

פרופ' חיים מצקין
    09/12/2009

אין כל מניעה שתקבל תשובה מכל אחד אחד באתר זה או אחר. תמתין !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו