צילום שלפוחית שתן

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• צילום שלפוחית שתן
    תמיר
    08/01/2010

לרופא שלום\
    יש לי בעייה שמאד מטרידה אותי.כבר חמש שנים אני במעקב אצל אורלוג עקב דם בשתן כל הצילומים תקינים.
    בדיקות השתן תקינים חוץ מהדם בשתן שהוא קבוע על 25
    בזמן אחרון יש לי הזעות לילה אז הרופא הציע שנעשה צטופיה צילוםן שלפוחית.השאלה..הסרטן שלפוחית מתים מזה?אני בן 37 תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צילום שלפוחית שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן כיס השתן

פרופ' חיים מצקין
    09/01/2010

אמנם אפשר למות מסרטן כיס השתן. אני אבל ממש לא משוכנע שזה מה שיש לך. חמש שנים שתן עם מעט כדוריות דם אדוות בו שלא התקדם לשום מקום. ממש לא תומך באבחנה של סרטן כיס השתן. סיים את הבירור ותהיה שקט יותר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרטן כיס השתן

תמיר
    10/01/2010

לרופא
    תודה על התשובה המהירה והמרגיעה .האולרלוג שלי.ממש התלבט אם לעשות את הצילום הסטוקפיה וחשב המון ואז אמר לי חייבים לעשות כדי לשלול דברים ומה זה נלחצתי.צילום האולטראסאונד יצא תקין וגם הרנטגן תקין.אצלי רמות הדם בשתן משתנה בין 25 ו50.
    אז מה הוא רוצה לשלול?לפי דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו