קזודקס 50 מ"ג +זריקה מול ויאגרה 50

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• קזודקס 50 מ"ג +זריקה מול ויאגרה 50
    איש
    13/01/2010

עקב ארוע לבבי לפני שנה וצינתור אני מקבל באופן קבוע תרופות סימבסטטין+אספירין+סוטלול
    הקרדיאלוג אישר לי ברצפט שימוש בויאגרה 50 מ"ג ואכן השתמשתי בה לעיתים(לא תמיד הייתי זקוק לזה אך לקחתי ליתר בטחון...)

לאחרונה כנראה שהגיל עשה את שלו (שנות החמישים המאוחרות) לקיתי בסרטן הערמונית ואני עכשו בטיפול הורמונאלי למשך 28 יום אני מקבל קזודקס 50 מ"ג ולפני מספר ימים גם קיבלתי זריקה. בעוד חודש ומחצה אתחיל גם בהקרנות למשך חדשיים.

שאלה:
    האם היום, במצב הנוכחי אני יכול להשתמש בויאגרה 50 מ"ג כפי שעשיתי עד קודם לטיפול ההורמונאלי , האם אין כאן אינטראקציה כלשהי והאם בכלל אני נלחם בטחנות רוח?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויאגרה

פרופ' חיים מצקין
    14/01/2010

אין מניעה לשימוש בויאגרה או בדומיה למטרות שיפור היכולת המינית. יש לדעת כי בעקבות הזריקה החשק המיני יפגע והויאגרה לא תתקן זאת, כך שאני צופה שימוש פחות תכוף בויאגרה ופחות תוצאה כתוצאה מהשימוש ממנה, אבל בהחלט ניתן להמשיך וליטול אותה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פרופסור.

איש
    14/01/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו