ציטוסקופיה וערמונית

מנהל הפורום

ד"ר יוסף שמואלי
ד"ר יוסף שמואלי
לקביעת תור אצל ד"ר יוסף שמואלי ללא פרסום בפורום

• ציטוסקופיה וערמונית
    תמיר
    13/02/2010

לרופא שלום
    ברצוני לדעת אם בבדיקה של הציסטוקפיה שבודקים את הכיס השתן יש אפשרות לראות גם את הערמונית?
    הרופא שבדק אותי בציטוסקופיה שלל שאתות ואמר שהבדיקה תקינה..ואז שאלתי אותו גם לגבי הערמונית..אמר שגם את זה הוא בדק וזה תקין.וגם לפני שבוע עשיתי ציטולוגיה שתן 3 פעמיים יצא תקין..אז השאלה האם באמת שציטוסקופיה יש אפשרות לראות את הערמונית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציטוסקופיה וערמונית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטוסקופיה

פרופ' חיים מצקין
    14/02/2010

אפשר לראות את צינורית השתן-השופכה העוברת בתוך הערמונית ולאמוד את אורכה והאם היא חוסמת את המעבר וגורמת לקשיים השתנה או דימום. לא ניתן לראות אותה כי מדובר באיבר שאין בו חלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציטוסקופיה וזיהום

תמיר
    14/02/2010

תודה על תשובתך.אך קרה לי משהו מוזר מאז הצילום ציטוקפיה..מאז תדירות השתנה עלתה המון ואני מרגישצריבה.וכן הרופא ביקש ממני לצמצם בשתייה לליטר אך בכל זאת ההרגשה וחוסר התתרקנות בשופכה מטרידים אותי.אני חייב לציין שזה לא קרה ..אף פעם.עכשיו אני קם בלילה יותר מ4 פעמיים בלילה כי אני לא מצליח לרוקן א השלפוחית עד הסוף?יכול להיות שזה זיהום?או משהו אחר?אגב ביום אני רץ המון פעמיים לשירותים למרות ההרגשה ולא מצליח לרוקן כמו שצריך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו