טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לרופא שלום ברצוני לדעת אם בבדיקה של הציסטוקפיה שבודקים את הכיס השתן יש אפשרות לראות גם את הערמונית? הרופא שבדק אותי בציטוסקופיה שלל שאתות ואמר שהבדיקה תקינה..ואז שאלתי אותו גם לגבי הערמונית..אמר שגם את זה הוא בדק וזה תקין.וגם לפני שבוע עשיתי ציטולוגיה שתן 3 פעמיים יצא תקין..אז השאלה האם באמת שציטוסקופיה יש אפשרות לראות את הערמונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפשר לראות את צינורית השתן-השופכה העוברת בתוך הערמונית ולאמוד את אורכה והאם היא חוסמת את המעבר וגורמת לקשיים השתנה או דימום. לא ניתן לראות אותה כי מדובר באיבר שאין בו חלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
תודה על תשובתך.אך קרה לי משהו מוזר מאז הצילום ציטוקפיה..מאז תדירות השתנה עלתה המון ואני מרגישצריבה.וכן הרופא ביקש ממני לצמצם בשתייה לליטר אך בכל זאת ההרגשה וחוסר התתרקנות בשופכה מטרידים אותי.אני חייב לציין שזה לא קרה ..אף פעם.עכשיו אני קם בלילה יותר מ4 פעמיים בלילה כי אני לא מצליח לרוקן א השלפוחית עד הסוף?יכול להיות שזה זיהום?או משהו אחר?אגב ביום אני רץ המון פעמיים לשירותים למרות ההרגשה ולא מצליח לרוקן כמו שצריך..