טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בן 80 ולפני שנתיים עברתי ניתוח TURP בערמונית. בביופסיה התגלה סרטן ערמונית ברמה Gleason 7 (3+4 . ערכי ה-PSA הגיעו לרמה של 15. בהמלצת האונקולוג התחלתי בטיפול הורמונלי ולאחר חודש וחצי ירדה רמת -PSA ל-1.48. אני אמור להתחיל גם בהקרנות בקרוב. מה המשמעות של הירידה הדרסטית ברמת ה-PSA והאם חיוני להתחיל גם בהקרנות או ניתן לוותר עליהן ? האם יש להמשיך בטיפול ההורמונלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
במצב בו המחלה מקומית ועם המאפיינים הפתולוגיים ורמת ה-PSA בדם כפי שמובאים בפנייתך, אחד מהטיפולים הוא קרינה בשילוב טיפול הורמוני.. הירידה בערכי PSA צפוייה\ אך אינה מבטלת את הצורך בקרינה במקרה שלך בהתחשב בגילך - יש צורך לקחת בחשבון בהחלטה לגבי הקרינה את מצבך הכללי, דרגת תיפקודך ומחלות נוספות במידה ואתה סובל מהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר