טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 51 וכל חיי סבלתי מתכיפות במתן שתן אך לא בצורה קשה ומטרידה ויכולתי להתאפק. הייתי מתעוררת גם בלילות. אולם בחודשיים האחרונים המצב החמיר בצורה משמעותית ולא יודעת מדוע ממש כל הזמן צריכה לשרותים,יוצאת מהשרותים ומרגישה שיש לי עוד.3 פעמים בדיקות שתן כללית ותרבית תקינות. עשיתי בדיקת us לפני חודש של השלפוחית והכליות ויצא תקין. לפני שבוע עשיתי אורודינמיקהו אלו התוצאות: 1.שלפוחית יציבה,היענות ירודה. 2.קבולת שלפוחית נמוכה. 3.תחושה-sensory urgency 4.אין דליפת שתן במאמץ. 5.ריקון שלפוחית לא תקין שארית של כ-150 סמ"ק קיבולת 320 סמ"ק. 6.מתן שתן מאורך ואיטי. סיכום: sensory urgebcy low complience bladder מה זה אומר והאם יש טיפול כמו כן היה לי מעט דם בשתן לאחר הבדיקה ופסק למחרת אך צריבה פנימית יש לי עד היום. האם בגלל ההחמרה הפתאומית יתכן ויש לי איזה גידול? אני ממש בלחץ נוראי גם לגבי התוצאה וגם בגלל התכיפות הנוראה.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר